Куман засипа с похвали Депай

Куман засипа с похвали Депай

Селекционерът на Холандия Роналд Куман засипа със суперлативи нападателя на тима Мемфис Депай след доброто му представяне в снощната контрола с Белгия, завършила 1:1.

“Той е страхотен. Превръща се в топ играч. Това е супер, нуждаем се от това, особено в предни позиции. Той го показва както в Лион, така и сега с Холандия. Депай знае, че е едно от първите имена, които записвам всеки път. Той го чувства и говори за това. Трябва да е важен и извън терена. Справя се отлично, много е израснал.Работи със съотборниците си.

Много хора имат погрешна представа за него. Веднъж говорих с него, когато искахме да го привлечем в Евертън от Манчестър Юнайтед. Веднага се появи връзка между нас. Той има свобода тук. От това се нуждае, за да е най-добрият Мемфис. Той може да стори това в този отбор. Когато е сам нападател, той се връща назад прекалено често и така имаме дупка напред. Но когато играе между линиите, както в последната част, той беше толкова силен. Той се обръща, атакува, Депай е наслада да се гледа”, заяви след мача Куман.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти