Лекич: Нямаме централен нападател, шефовете извадиха играчи от групата

Лекич: Нямаме централен нападател, шефовете извадиха играчи от групата

Наставникът на Верея Небойша Лекич даде своя коментар след равенството (1:1) с Дунав в Стара Загора. Специалистът заяви, че бъдещето пред отбора му е добро, но добави, че не разполага с централен нападател. Освен това Лекич каза, че някои играчи са останали извън групата по решение на клубното ръководство.

"Равенството е закономерно. Започнахме добре, вкарахме хубав гол. След това Дунав заигра офанзивно, а ние се дръпнахме назад. Получи се отворен мач, имаше различни аспекти в този мач, ние играехме на контра атака, защото нямаме типичен централен нападател. Това е добра стъпка за нас, момчетата се раздадоха. Имаше много празни пространства, имахме възможности, опитахме да използваме тези празни пространства. Бяхме поставени в трудно положение от противниковите футболисти, беше много топло.

Андрей Киофу влезе и излезе, това е моя грешка. Той е след операция, реално съм го гледал в една тренировка, пуснах го, но видях, че не е готов. Моя е грешката, не беше готов. Иначе е много добро момче, фантастичен футболист. Нека не се ровим в миналото, не ми се иска да говорим за миналия кръг и моето завръщане. Няма проблем между мен и футболистите, не искам да говоря по тази тема. Трябва да гледаме към бъдещето. Мисля, че то ще е по-добро за Верея. Имаме време. Решение на ръководството е изваждането на някои футболисти от групата. Те го знаят", каза Лекич.
Снимка: Булфото

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти