Новият шеф на Верея: Хора от Източна Европа ще наливат пари в клуба

Новият шеф на Верея: Хора от Източна Европа ще наливат пари в клуба
Кризата в последния в класирането на Първа лига Верея приключва. Това обяви новият спортен директор на клуба Николай Демирев, който доскоро беше административен ръководител, но напусна и се върна отново. Той разкри, че нова компания от Източна Европа ще налива пари и ще се сложи край на неяснотата около клуба.
Точно идването на новите босове разпореди връщането на треньорския пост на Небойша Лекич, който за един мач отстъпи поста си на Людмил Киров. Твърдеше се, че е имало недоволство на играчите към сърбина и той беше сменен за кратко, но сега пак е на скамейката.
"Людмил Киров помогна в един момент, в който футболистите имаха проблеми помежду си. Дойде човекът, помогна, но в крайна сметка идват нови хора в клуба, които ще инвестират сериозни средства и те искаха да доведат свой човек. Само можем да благодарим на Киров. От Източна Европа са новите хора, още не е подписан официално договорът, но 100% те ще издържат отнбора за в бъдеще. Надяваме се да има повече спокойствие и да дойдат резултатите, които всички желаем", заяви Демирев пред Диема и говори за кризата между играчите и треньора от началото на месеца.
"Имаше леки недоразумения между играчите, но в момента няма никакво разделение между българи и чужденци. Дори се закачаха на последната тренировка. Всичко е изгладено и се надяваме да няма пвоече проблеми и всичко да върви по вода. Обстановката в съблекалнята е спокойна", добави Демирев и говори за своето завръщане в клуба.
"По желание на новите инвеститори, разговарях с тях, те ме убедиха да се върна на позицията и да помогна с каквото мога на отбора. Най-важното сега е футболистите да почнат да играят, каквото могат. Тази компания гарантира, че няма да има пвоече финансови проблеми и трябва играчите само да почнат да играят", завърши новият спортен директор на Верея.
Снимка: Булфото

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти