Белерин сърдит на феновете: Наричат ме лесбийка

Белерин сърдит на феновете: Наричат ме лесбийка

Испанският десен бек Ектор Белерин играе за Арсенал вече шести сезон, но отношенията му с феновете на лондонския тим са далеч от блестящи. Юношата на Барселона е неизменен титуляр по десния фланг на отбраната на “топчиите”, но нестандартната му визия редовно му носи немалко обиди от страна на запалянковците - както по време на мачове, така и в различните му профили в социалните мрежи.

“Част от феновете са доста крайни и груби. Повечето обиди получавам онлайн, но чувам такива и на мачовете. Наричат ме лесбийка, защото имам дълга коса, а после продължават с други обидни думи на хомофобска основа. Когато играя лошо, ситуацията става просто нетърпима”, казва Белерин в интервю за The Times.

“Научих се как да ги игнорирам, така да се каже, дебелокож съм. Но понякога просто не издържам”, добавя испанският национал, който има общо 166 мача за Арсенал във всички турнири от сезон 2013/ 2014 насам. Положението от началото на новия сезон е ескалирало дотолкова, че Белерин е бил принуден да изтрие профила си в Twitter за известен период от време.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички