Гледай на живо

Има ли индикации за завръщането на интригата във Висшата лига - Гледайте "Контра"

Иван Йотков за "Колежа": Ще бързаме бавно

Иван Йотков за "Колежа": Ще бързаме бавно
Временният президент и изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Иван Йотков заяви пред "Тема спорт", че не желае да се ангажира със срокове за строежа на "Колежа", но очаква в най-скоро време той да бъде подновен. Според запознати това ще се случи през октомври.
"Не искам да давам никакви срокове за стадиона. Надявам се възможно най-скоро строежът да бъде подновен. Трябва да изтекат няколко процедури, които вървят успоредно. Обследването го очакваме да приключи окончателно към 20-ти септември. През това време ще бъде извършена инвентаризация на документацията, за да бъде всичко изрядно. Би трябвало скоро след това да започне. Не е уместно да се дават някакви дати, защото не бива да натоварваме обществеността с излишно очакване, но нещата вървят в посока започване.
С придобиването на собствеността нещата крачка по крачка започват да се случват. В крайна сметка нека бързаме бавно. Да не прескачаме етапи. Предстои да бъде свикано събрание, на което ще бъде ситуиран Съвет на директорите, който той да оглави като председател. Де факто той ще е президент, както го наричаме разговорно. Имаме някаква бюджетна рамка, която ще запазим, за да бъдем стабилни финансово", коментира Йотков, който допълни, че "канарчетата" няма да подават жалба срещу съдийството на Волен Чинков на мача с ЦСКА-София.

Още от БГ Футбол

Виж всички