Хубчев вика младок от ЦСКА-София?

Хубчев вика младок от ЦСКА-София?

ЦСКА-София ще има поне 4 национали в представителния отбор за Лигата на нациите. Повиквателни се очаква да получат защитниците Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров, халфът Кристиян Малинов и крилото Кирил Десподов. Не е изключено такава да получат още Станислав Манолев и... 19-годишният Ангел Лясков. Левият бек от Гоце Делчев стана титуляр на "Армията" заради контузията на Жеферсон и се справя на нелошо ниво.

Прави впечатление, че той не попадна в плановете на младежката селекция, водена от Антони Здравков, докато за нея е повикан Стойчо Атанасов. Десният бек е дълбока резерва при "червените" за разлика от Лясков. Това говори, че Ангел може да намери място в списъка на Петър Хубчев. 

Групата за мачовете със Словения и Норвегия ще бъде обявена днес или утре. Тимът ни гостува в Любляна на 6 септември (четвъртък), а на 9-и, неделя, посрещаме Норвегия. Не е изключено пък Десподов да играе за младежите. Селекционерът Здравков е изразил желание Кирил да помогне във важните евроквалификации с Франция на 7-и и Черна гора на 11-и. Тези два мача могат да съхранят шансовете ни да се класираме на бараж.

ЦСКА-София ще има и поне трима чуждестранни национали - Стивън Перейра (Кабо Верде), Борис Секулич (Словакия) и Едвин Джеси (Гана), а почти сигурно и Витаутас Черниаускас (Литва) ще попадне в този списък. Поради големия брой повиквателни тимът едва ли ще играе контрола в паузата, макар да имаше такива планове.

"Тема Спорт"

Следвай ни:

Още от Национални отбори

Виж всички