Забраниха продажбата на билети за Ботев - Локо в деня на мача, може така да е и с Левски - ЦСКА-София

Забраниха продажбата на билети за Ботев - Локо в деня на мача, може така да е и с Левски - ЦСКА-София

Ботев (Пловдив) няма да продава билети за дербито на Пловдив в деня на мача, съобщават канарчетата. Причината е в новия закон за опазване на обществения ред, който налага тази забрана за двубои, класифицирани като такива с "висок риск". По всичко изглежда, че така ще се процедира и в предстоящите сблъсъци между Левски и ЦСКА-София.

Ето какво пишат пловдивчани на своя официален сайт относно мача с Локомотив (Пловдив):

"ПФК "Ботев" информира "жълто-черните" привърженици, че във връзка с промените в Закона за опазване на обществения ред, билети за двубоя с "Локомотив" Пд няма да се продават в деня на срещата - събота. Текстът в Закона забранява в деня на мача да се продават пропуски само в случаите, когато двубоите са определени като такива с "висок риск", а пловдивското дерби попада в тази графа.

ПФК "Ботев" ще предостави възможност на своите привърженици да закупуват билети на предварителна продажба в продължение на четири дни - от вторник до петък, включително. Разпространението на талоните ще се извършва в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лв.), Трибуна Юг (8 лв.) и Трибуна Север (12 лв.), като на северната трибуна ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в сектора без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК "Ботев" ще предостави пропуските за Сектор Гости на ръководството на "Локомотив", което ще има ангажимента да организира и информира своите привърженици за начина на разпространението им."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти