Моци: Излязохме със страх и мислехме само за това да вкараме гол

Моци: Излязохме със страх и мислехме само за това да вкараме гол

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци, който вкара гола в днешния мач, не беше доволен ог играта на тима, въпреки че тази вечер разградчани победиха с 1:0 при домакинството си на Зрински Мостар в двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Беше много трудно срещу един добър отбор. Те играха с топката, а не се защитаваха през всичките 90 минути като някои други отбори. Беше по-труден мач от тези с Видеотон и Локомотив (Пловдив). Днес играхме по-слабо, отколкото срещу тях. Заради тези мачове в съблекалнята си говорихме да направим всичко възможно днес да вкараме поне един гол. Излязохме със страх. Мислехме само за това да вкараме. Това беше в главата на всеки един играч на Лудогорец.

67 Лудогорец - Зрински Мостар
Имаше напрежение в нас след мачовете с Видеотон, където за 180 минути те имаха един удар и паднахме. Това е по-добър отбор от Видеотон. В съблекалнята знаем, че ще има и такива мачове, в които няма да имаме късмет. Ако продължим да играем така, както срещу Видеотон и Локомотив Пловдив, този отбор отива много нагоре. Сигурен съм, че реваншът ще е по-тежък”, заяви Моци.
Снимки: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички