Ралица Паскалева избухна срещу клюки за бебето й

Ралица Паскалева избухна срещу клюки за бебето й

“Тъй като напоследък се тиражират две безкрайно глупави “новини” в нашите безкрайно “умни” медии, ще кажа следното: Първо - да, аз наистина кърмя детето си, но НЕ през час. Който има дете, знае, че това е безумно твърдение, особено когато детето е вече на месец!!! Освен това Максим е безкрайно кротко дете, спи както всяко новородено и е обидно и пошло да пишете подобни статии (че и да “цитирате” мен или баща му), че ми “спирал токът” от рев!!!” Така започва гневен пост на актрисата Ралица Паскалева срещу жълти писания по повод отглеждането на новородения син Максим. Малко след това тя изтри публикацията си, съобщава "24 часа".

Afternoon cuddles. #Maxim

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Юли 17, 2018 в 4:56 PDT

Припомняме, че актрисата от “Откраднат живот” дари със син волейболиста Теодор Салпаров на 3 юли тази година. Малкият Максим има батко - Георги от предишна връзка на баща си.

В поста си екранната д-р Стилянова опровергава и твърдението, че е избягала в провинцията.

“Времето, което прекарвам в родния си град Русе със семейството ми, и времето, през което работя в София, винаги е било 50/50, никога не съм ощетявала близките ми от присъствие и това не е някаква новост”, пише тя. В недоброжелателните статии се твърди още, че Паскалева прехвърлила грижите за сина си върху родителите си.

“Родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни помагат, когато имат възможност, но през 90% от времето лично аз полагам грижи за Максим. Едно бебе има най-силна нужда от майка си, затова съм и свела работата си до минимум и съм се отдала изцяло на него”, пише още актрисата и уточнява, че отдавна не се впечатлява от “подобни глупави статии”, но реагира остро, защото е намесено детето .

 

Maxim @salparov

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Юли 12, 2018 в 2:16 PDT

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички