Антони Марсиал отговори на Моуриньо

Антони Марсиал отговори на Моуриньо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал сложи край на мълчанието си и индиректно отговори на Жозе Моуриньо. Мениджърът видимо беше ядосан на французина, който напусна лагера на отбора в САЩ, за да присъства на раждането на сина си във Франция. После обаче играчът така и не се завърна в Америка, а се очаква дори да бъде глобен, защото е пресрочил “отпуската”.

“Благодаря на всички ви за съобщенията. Моят малък Суан е добре, като по-трудното беше за майка му, но, благодаря на Господ, тя вече е по-добре. Съжалявам, но семейството ми винаги ще бъде на преден план. Завръщам се в Манчестър утре”, написа Марсиал в профила си в Twitter.

Моу заяви тази нощ, че не знае дали Марсиал ще бъде част от отбора за последната контрола преди началото на новия сезон - срещу Байерн (Мюнхен) на "Алианц Арена" в неделя. След това Моуриньо отговори по същия начин и на въпроса дали нападателят ще бъде в тима след прибирането на отбора в Манчестър, с което намекна, че бъдещето на Марсиал в Юнайтед е доста несигурно.

Още от Футбол свят

Виж всички