Рони О’Съливан също ще работи по най-нашумелия тренировъчен метод

Рони О’Съливан също ще работи по най-нашумелия тренировъчен метод

5-кратният световен шампион по снукър и носител на 33 ранкинг титли Рони О’Съливан е най-новото звездно попълнение в школата на набиращия все повече скорост треньор Стивън Фийни - SightRight.

Ракетата е вдъхновен от невероятния прогрес на Марк Уилямс през миналия сезон, който именно под вдъхновението на новия метод успя на 43-годишна възраст да се пребори за четири ранкинг титли, включително трета световна корона в “Крусибъл”.

“Стивън много разбира от работата си и не е чудно, че е излъчил двама световни шампиони през последните четири години. Бях изумен от първите няколко сесии с него”, коментира О’Съливан, визирайки и световната титла на друг “възпитаник” на Стивън Фийни - тази на Стюърт Бингам през 2015-а.

“Развълнуван съм, че Рони вече е част от отбора на SightRight, който е изпълнен с фантастични играчи. Миналият сезон бе много емоционален с титлите на Марк Уилямс, чието представяне бе следено отблизо от Рони. Шон Мърфи също се представи на високо ниво с методите на SightRight”, заяви пък Фийни, под чието “крило” са още Марко Фу, Мартин Гулд, Дейвид Гилбърт и Лий Уокър.

Още от Снукър

Виж всички