Селекционерът на Мексико: Във футбола няма място за актьорско майсторство

Селекционерът на Мексико: Във футбола няма място за актьорско майсторство

Селекционерът на Мексико Хуан Карлос Осорио индиректно обвини Неймар в симулативна игра по време на осминафинала, който мексиканците загубиха от Бразилия с 0:2. Неймар се отличи с гол и асистенция за успеха на Селесао, но на няколко пъти преигра при нарушения срещу него.

"Имахме предимство във владеенето на топката, но съдията често прекъсваше играта и убиваше темпото. Имаше спиране на играта за четири минути, което не е добре за футбола. Не бива да се занимаваме с актьорско майсторство във футбола. Съдията твърде често спираше играта за симулации. Дали говоря за Неймар? Не съм споменавал името му, това си е ваша интерпретация", каза Осорио.

"Мексико показа, че може да играе добър футбол срещу класен тим като Бразилия. Липсваше ни класа пред гола. Първото полувреме владеехме повече топката, притискахме съперника, но не издържахме физически. Трябва да продължим да надграждаме. Надявам се повечето ни играчи да заиграят в европейски клубове, за да играят всяка седмица срещу най-добрите. Така и нашият национален отбор ще подобри нивото си. Искам да кажа голямо благодаря на нашите фенове и да им се извиня, че не изпълнихме целта си да се класираме за четвъртфиналите. Със сигурност публиката ни е най-добрата в света", коментира още селекционерът на мексиканците

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018

ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА! 

ФЕНОВЕТЕ НА БРАЗИЛИЯ!

ФЕНОВЕТЕ НА МЕКСИКО!

Още от Футбол свят

Виж всички