Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Беласица (Петрич) - Вихрен (Сандански) 2:1

Национали подкрепят национали в Ботевград днес

Национали подкрепят национали в Ботевград днес

Няколко национални отбора ще викат за мъжкия ни тим в Ботевград. Националите за момчета до 16, 18 и 20 години за мъже, както и отборът ни до 20 години за жени ще са в "Арена в Ботевград" днес в 18 часа, за да викат за селекцията на Любомир Минчев по време на важния мач срещу Исландия. Баскетболистките, водени от Таня Гатева, са на лагер в Стара Загора, но ще пътуват за Ботевград за двубоя, обяви bgbasket.com.

В планинския град, славещ се с любовта си към баскетбола, пък вече от седмица се готвят 16-годишните момчета, водени от Христо Ценов. Съвсем наблизо - в Правец, тренират и юношите до 18 години на Мануел Марков. Очаква се в залата да бъдат и момчетата на Константин Папазов, които приключиха етапа на подготовка в Белмекен.

С автобуси, осигурени от "Запрянов травел" в Ботевград ще пристигнат отборите, финалисти в Държавното първенство за момчета в София, които се борят за титлата в София. От "Самел" пък осигуриха транспорт за момичетата от отборите на финалите за същата възраст в Самоков. Домакините осигуриха безплатен вход и за момичетата и момчетата от всички останали школи в страната, които пожелаят организирано да присъстват в залата.

В "Арена Ботевград" силна подкрепа за българите ще окажат и играчите от двата софийски отбора по баскетбол на колички - ЦСКА и София Балкан. За момчетата на Любо Минчев ще викат и футболистите на столичния Левски. България се нуждае от задължителна победа срещу Исландия, за да запази шансове за продължаване в следващия етап на квалификациите.

Билети за мача все още има на касите на "Арена Ботевград"! Елате и вие! Заедно сме по-силни! Заедно за БЪЛГАРИЯ!

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти