Аржентински фен вложил цяло състояние, но купил грешните билети

Футболът понякога се превръща в необуздана страст, която замъглава човешкото съзнание. Често феновете се предоверяват на своите отбори, смятайки, че няма кой да ги победи. Такава е ситуацията с един аржентински запалянко, който дори и не си помислил, че Аржентина няма да завърши на първото място в група D.

mФутболният симпатизант напуснал работа и развързал кесията, за да гледа "албиселесте" във фазата на елиминациите. Той купил билети за мачовете до финала, но се оказало, че те са за грешния поток. Вместо да гледа "лос гаучос" той се е сдобил с пропуски за пътя на Хърватия. Така в неделя има запазено място на стадиона в Нижни Новгород за двубоя на "шахматистите" с Дания. Неговата Аржентина играе ден по-рано в Казан. Разстоянието между двата града е малко повече от 300 километра.

"Дадох всичко, за да гледам мачовете на Аржентина като първа в групата. Изобщо не си представях, че ще сме втори. Утре обаче ще бъда в Казан. Ако трябва да обера някого, ще го направя. Трябва да бъда на стадиона. Напуснах работа, направих един милион неща, за да бъда тук", сподели привърженикът.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички