Нефтохимик прибра играч от Марек

Нефтохимик прибра играч от Марек

Нефтохимик 2010 (Бургас) продължава с гръмката селекция за новия сезон. Въпреки че бургазлии се разминаха с три от големите звезди, на които бяха хвърлили око - Боян Йорданов, Николай Николов и Николай Учиков, те продължават да търсят достойни заместницина техните постове.
 
Новото попълнение на шампионите е Катбарт Малинга, научи BGvolleyball.com. През последния сезон в Суперлигата угандиецът носи екипа на Марек Юнион - Ивкони (Дупница).

В състава на Нефтохимик за следващия сезон се завръща центърът Стоян Самунев. Посрещачът Александър Симеонов също попадна в селекцията на Найден Найденов. На този етап в отбора остава и разпределителят Георги Братоев. Шампионите пък няма да могат да разчитат на посрещача Валентин Братоев, който ще продължи кариерата си в Япония.
 
"Тези играчи ще бъдат в Нефтохимик през следващия сезон. Договорите на всички за една година. Смятам, че ще помогнат на отбора.", заяви спортният директор на бургазлии Теодор Салпаров.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички