Ангел Петричев: Изправяме се срещу опитен отбор

Ангел Петричев: Изправяме се срещу опитен отбор

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази мнението си за първия съперник на "орлите" в Шампионската лига - Крусейдърс.

"Ще си имаме работа с един клуб, който има опит в евротурнирите. Предполагам, че организацията в Белфаст ще бъде добра. Знам, че стадионът не е голям. Аз очаквам да имам сериозна подкрепа, тъй като знам, че имаме фенове в Дъблин. Има и такива, които живеят в Белфаст. Надявам се да стане здрав мач, тъй като тогава ще бъде реванша. Те са опитен отбор и се надявам отборът ни да го разучи добре", сподели Петричев пред "Дарик".

"Знаете, че към всеки един съперник трябва да се проявява уважение. Има непредвидими изходи. Това са съперници, които могат да поднесат изненада. Първоначалната информация, с която разполагаме, е, че Крусейдърс има история в турнирите. Да не говорим за Дюделанж и Видеотон. Трябва да се подготвим добре и да подходим отговорно. Ако го сторим, трябва да продължим към нашата мечта - място в групите на ШЛ", допълни изпълнителният директор на шампионите.

"Главният мениджър на клуба мисли за новия играчи. Пауло Аутуори и Методи Томанов. Те имат своите виждания в тази насока. Господин Аутори иска време да се запознае със всички футболисти, с които разполага Лудогорец, и чак тогава ще говорим за селекция. Нека проявим търпение", завърши Ангел Петричев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти