Аутуори: Никога не трябва да бъдем доволни от постигнатото (видео)

Аутуори: Никога не трябва да бъдем доволни от постигнатото (видео)

Главеният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори говори пред медиите преди заминаването на отбора за подготвителен лагер в Австрия. 61-годишният бразилец взе отношение по целите, които ще бъдат преследвани на австрийска земя.

„Винаги има върху какво да се работи. Никога не трябва да сме доволни с постигнатото, трябва винаги да се стараем да дадем повече. Ще се опитам да се възползваме максимално от лагера в Австрия. Нямахме достатъчно време за тренировки, но имаме приятелски мачове пред себе си. Това, което искам да приложа в Лудогорец, ще изисква повече време“, обяви бразилецът.

 

31 Лудогорец замина за Австрия

 

„В момента не търсим спешно играч за нито един пост. Ще се опозная още по-добре с качествата на играчите и как мога да ги използвам. Всички обичат отборите, които играят дълго време заедно и са изградили една рутина. Трябва да се възползваме от добрите качества на отбора, който е постигнал много, но има и какво да подобри. Трябва да се подготвим добре, за да се изправим срещу всеки съперник“, добави новият силен човек в Лудогорец.

„Световното първенство започна с изненади, но това е много добре за футбола. Бразилия, Испания, Аржентина, Германия винаги са фаворити. Франция също имаше трудности, докато спечели мача си. Това показва, че отбори, които не са смятани за фаворити могат да се справят с по-силни опоненти. Точно това е хубавото във футбола – случват се и малко вероятни неща“, завърши Аутуори.

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти