Уникални билети за "75 години Георги Аспарухов" вече са в продажба

Уникални билети за "75 години Георги Аспарухов" вече са в продажба
Организаторите на събитието "75 години Георги Аспарухов" пуснаха лимитирано количество уникални билети с лика на незабравимата синя деветка. Ексклузивните 1943 пропуска обхващат всички ценови категории за мача на 19 август на стадион "Васил Левски" в чест на Гунди между Левски и аржентинския шампион Бока Хуниорс. Уникалните пасове вече са в продажба в мрежата на Eventim от днес, петък - 15 юни, до изчерпването им.

От тикет компанията, която разпространява пропуските за мача, съобщиха, че билет с подобен дизайн и проект се прави за първи път за събитие у нас. Това е поредната изненада и още един жест както към Гунди, така и към неговите най-верни почитатели. Броят на билетите с лика на Аспарухов също не е случаен, той отговоря на годината, в която е роден футболният феномен, както и на началния час, в който ще започне историческия сблъсък между любимия клуб на Гунди и великия световен гранд.

Събитието "75 години Георги Аспарухов" е на 19 август 2018 г. на Национален стадион "Васил Левски", като началният час е 19:43ч. Билети за звездния футболен мач между Левски и Бока Хуниорс търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online.
Цени на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева.
Цена на семеен пакет: 19,14лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв.
Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават поотделно.

Още от БГ Футбол

Виж всички