Левски започна с 26 играчи, утре ще обяви нов чужденец (видео+галерия)

Левски започна с 26 играчи, утре ще обяви нов чужденец (видео+галерия)

Левски започна днес лятна подготовка с група от 26 футболисти пред около стотина свои привърженици. В първото занимание на помощния терен стадион "Георги Аспарухов" не се включиха Ривалдиньо, Габриел Обертан, Жерсон Кабрал и Холмар Ейолфсон.

Бразилецът Ривалдиньо пристигна в София днес следобяд и ще започне тренировки. Обертан ще се присъедини към отбора в неделя, а Кабрал е чакан в началото на следващата седмица. Ейолфсон е ангажиран с националния отбор на Исландия на Световното първенство в Русия и ще се завърне в Левски през юли.

34 Тренировка на Левски

Двама от футболистите от миналия сезон - Роман Прохазка и Васил Панайотов, напуснаха, след като договорите им изтекоха и не бяха подновени. В състава след период под наем се завърнаха юношите на клуба Атанас Кабов, Алекс Боримиров, Деян Иванов и Александър Любенов и Илия Димитров, като се очаква само Деян Иванов да остане в състава, а другите четирима да бъдат преотстъпени отново.

34 Тренировка на Левски

Левски заминава за подготвителен лагер в Правец на 17 юни (неделя), където ще остане до 5 юли. В този период "сините" ще изиграят три контролни срещи: 20 юни - срещу Хебър на стадиона в Пазарджик 27 юни - срещу Септември на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" 5 юли - срещу Олександрия (Украйна) на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Очаква се най-късно до утре Левски да обяви и първото си ново попълнение. Става въпрос за чуждестранен футболист.

Още от БГ Футбол

Виж всички