Тервел Пулев кацна в Чикаго

Тервел Пулев кацна в Чикаго

Българският професионален боксьор Тервел Пулев и треньорът му Борислав Бояджиев са вече в Чикаго. Днес двамата бяха посрещнати от техния приятел и бивш съотборник в НСА и националния отбор Светлозар Радев. Междувременно от Тексас пристигна и боксовия мениджър Ивайло Гоцев.

Тервел Пулев беше посрещнат радушно в Чикаго от бившия си съотборник Светлозар Радев

По малкия от братята Пулеви ще се бие с американеца Армандо Анкона този петък (8 юни) от 7 часа вечерта чикагско време в сърцето на българската общност, в зала Allstate Arena в Rosemont, IL.
От летището Тервел влезе веднага във фитнеса за първа кондиционна тренировка.

Тервел Пулев

Припомняме ви, че в рамките на три месеца Тервел е за втори път в Чикаго.
В дебюта си на американска земя, на връх националния празник 3-март, Тервел зарадва българските имигранти с убедителна победа над Скот Фютрел.

Боксовият мениджър Ивайло Гоцев влезе в ролята на репортер на БТВ

До този момент съперникът на българина Армандо Анкона има осем победи, седем загуби и два равни двубоя на професионалния ринг. Като загубите му са в началото на кариерата. В последните си четири мача има четири победи. Очаква се роденият в Кълъмбъс, Охайо боксьор да бъде по-тежък на кантара от българина.
Тервел и треньора Боби Бояджиев са приели мача въпреки, че Армандо Анкона е доста по-тежък. Като думите на Бояджиев са били:
“Не се притеснявам, но не го подценявам”.

Любителите на бойните спортове могат да закупят билети за събитието Hitz Boxing на сайта arenarosemont.com или на място на адрес: 6920 Mannheim Road
Rosemont, IL 60018. Цените варират от $73 до $134, взависимост от мястото в залата.

Треньорът Борислав Бояджиев с възпитаника си Тервел Пулев на първа тренировка в Чикаго

В-к „България“

chicago.bg

СНИМКИ: chicago.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички