Български таланти ще играят срещу Марк Уилямс и Джон Хигинс

Български таланти ще играят срещу Марк Уилямс и Джон Хигинс

Четирима българи под 21 години ще имат честта да излязат заедно с Джон Хигинс и Марк Уилямс на зеленото сукно другата седмица по време на Winbet снукър реванша.

Както е известно двамата световни шампиони ще изиграят два двубоя в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември) в повторение на финала от Световното първенство.
Пловдив и София са двата основни центъра на снукъра в България, от където са повечето играчи в ранглистата на българска снукър федерация. Този уикенд в Пловдив в клуб „Утопия“ ще се проведе първия за сезона турнир на 6 червени. Четиримата най-добре класирали се играчи под 21-годишна възраст и от двата региона, ще имат честта да играят на двойки с Джон Хигинс и Марк Уилямс.


Двамата най-добре класирали се в турнира от региона на София ще бъдат част от двубоя на 20 ноември в зала „Универсиада“.  Двамата най-добре класирали се от региона на Пловдив ще излязат с големите майстори на щеката на 21 ноември в „Колодрума“. Джон Хигинс и Марк Уилямс ще изиграят по един фрейм смесено с българските таланти, които ще имат шанс да се докоснат до двама от най-великите играчи в историята на снукъра.

Още от Снукър

Виж всички