Руският спортен гигант МАТЧТВ с филм за български национал

Руският спортен гигант МАТЧТВ с филм за български национал

Българският полузащитник Михаил Александров, който от януари 2017 е играч на руския тим Арсенал (Тула), преди близо 3 месеца получи тежка контузия - разкъсване на кръстни връзки, началното му възстановяване, от която протече в България. Най-големият руски спортен канал - МАТЧТВ, дойде специално заради него у нас, за да заснеме филм за това как подобрява той физическата си форма след операцията, която претърпя в Германия, а също и как семейството му преминава в емоционално отношение през този тежък за кариерата му етап. В рамките на цели два дни, екип от няколко руски репортери и оператори засне моменти от рехабилитацията му, режима на хранене и ритъм на живот в България.

Интервюирани бяха половинката му Деница - известна на руската аудитория като професионален модел, както и дъщеричката му Миа, която сподели пред камерите на МАТЧТВ, че е щастлива от факта, че са прекарали няколко месеца у дома.

Към днешна дата те вече са в Русия, където медията продължава да следи възстановяването на Александров, заснемайки още няколко епизода с негово основно участие. Пилотният епизод се завъртя в руската телевизия на 3 ноември, а излъчването на това спортно риалити ще продължи няколко седмици.

Водеща снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от Футбол свят

Виж всички