Ловрен: Рамос прави повече грешки от мен

Ловрен: Рамос прави повече грешки от мен
Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен беше засипан с критики, след като се самообяви за един от най-добрите бранители в света. Хърватинът продължи да защитаава тезата си в интервю за YouTube канала Copa 90. “Казах, че съм един от най-добрите, не най-добрият. Кажете ми този сезон кой игра на финала в Шампионската лига, а месец по-късно и на финала на Световното първенство. Не спечелих, но и така смятам, че имам заслуги”, заяви той.
“Рамос, например, прави повече грешки от мен, но той играе в Реал Мадрид. Когато Кристиано е в състава ти правиш грешка, но печелиш с 5:1 или 5:2 и никой не вижда грешката”, обясни Ловрен. “Нямам никакъв късмет. Правя грешка и завършваме 1:0. Всички сме хора и допускаме неточности. Понякога човек има лоша седмица у дома, но никой не го интересува това. Всеки играч е най-големият си критик. Когато направя грешка, не говоря със съпругата си една седмица, една година, не знам! Искаш да изриташ някого, но трябва да останеш спокоен отвътре и да бъдеш професионалист”, каза хърватинът.
“Варан ми харесва. Заслужава много повече признание, но мисля, че не получава толкова, колкото Рамос и аз не съм съгласен. Мисля, че със сигурност Варан е по-добър от него, сега и в предните сезони. Той спечели Шампионската лига и Мондиала. Затова трябва да бъде избран за най-добър защитник в света”, сподели още Ловрен.

Още от Футбол свят

Виж всички