Солскяер: Дано да свърша такава работа, че да ме възпяват и при следващия мениджър

Солскяер: Дано да свърша такава работа, че да ме възпяват и при следващия мениджър

Поелият Манчестър Юнайтед на пожар Оле Гунар Солскяер тръпне в очакване за завръщането си на “Олд Трафорд”. В първия си мач начело на тима той постигна успех с 5:1 над Кардиф като гост, а утре отново ще стъпи в “Театъра на мечтите” за битката с Хъдърсфийлд. За последно той игра на стадиона на Юнайтед през лятото на 2008 г. при прощалния си мач, след като преди това изкара в клуба 11 сезона.

“Разбира се, че в такъв случай човек ще се опитва да скрие емоциите си, защото имам работа за вършене. Трябва да остана съсредоточен”, заяви 45-годишният вече норвежец пред Sky Sports.

“И сега не ми е лесно, а не мисля, че и в сряда ще ми бъде лесно, но очаквам с нетърпение да видя отбора на “Олд Трафорд”. Феновете на клуба са най-добрите в света. В Кардиф те издигнаха плакат в моя чест и за мен това беше много специално. Да, аз вече написах моята история в този клуб, но това наистина беше специално. Надявам се, че през идните пет месеца ще свърша такава работа, че да продължават да възпяват името ми и след идването на следващия мениджър”, пожела си Солскяер.

Норвежецът е мениджър под наем, тъй като има договор с Мьолде, където би трябвало да се завърне в края на сезона. Юнайтед ще трябва да плати солидна сума, за да го задържи за постоянно, ако реши.

Още от Футбол свят

Виж всички