Люпко Петрович: ЦСКА-София може да е шампион и без нови

Люпко Петрович: ЦСКА-София може да е шампион и без нови

Новият консултант на ЦСКА-София Люпко Петрович разясни пред "Меридиан мач" някои от най-важните въпроси свързани с “червените”. Според него отборът има реален шанс да стане шампион дори и с настоящия си състав, без да прави гръмка селекция.

“Най-важното сега е момчетата да си починат и после да направят добра подготовка. Съвети на Нестор Ел Маестро не съм давал все още. Отскоро съм в отбора и не познавам добре футболистите. Разбира се, разговарял съм с него и мога да кажа, че той е талантлив треньор и двамата виждаме нещата по един начин. Не мога да отговоря отсега каква ще бъде зимната селекция. Но аз мисла, че дори и да не привлече нито един играч - ЦСКА може да стане шампион. Мисля, че имаме достатъчно добри футболисти”, заяви Петрович.

Той говори и по темата за новото английско самосъзнание на Ел Маестро, което през есента предизвика негативни реакции в Сърбия.

“За онази история не съм говорил с него, но аз мисля, че той е интелигентен човек. Направил си е извода. Предполагам, че е осъзнал, че е сбъркал”, каза още Люпко.

Накрая той отговори и на най-важния въпрос - дали очаква от съветник да се превърне в старши треньор на “червените”.

“А за това дали мога да поема ЦСКА - не искам да се заричам за треньорския пост, защото в живота никога не се знае какво ще стане. Това мога да кажа по темата”, лаконично, но същевременно многозначително отговори Люпко.

“Меридиан мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички