Лукарели обяви трансфера си в Тренто

Лукарели обяви трансфера си в Тренто
Тренто с трансферен удар!
Тренто с трансферен удар!

Един от най-добрите посрещачи в света и олимпийски шампион с Бразилия от Рио 2016 Рикардо Лукарели сподели пред "Corriere del Trentino", че е готов да пристигне в Италия и да играе за бившия хегемон в страната Итас (Тренто).
Лукарели все по-близо до Тренто
Трентинци все още не са обявили официално трансфера, но 28-годишният играч вече говори като нов играч на отбора:"Мисля, че ще пристигна в края на юни. Оправям последните подробности и търся полет за Италия, като ще спазя всички мерки за безопасност", призна самият Лукарели по време на онлайн предаване в Инстаграм.

Рикардо Лукарели, който през последните няколко сезона игра за бразилския Таубате, се очакваше да се присъедини към Тренто за плейофите в Суперлигата на Италия, но сега с оглед на пандемията от коронавирус, това ще стане за новия сезон. По предварителна информация бразилецът е имал подписан договор с Тренто преди пандемията за 2 години, но предвид новите реалности, той ще бъде автоматично удължен на 3 години.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти