Тити: Това ще е най-хубавият период в Левски (видео)

Наско Сираков: Собственик съм на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД
Наско Сираков: Собственик съм на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД

Баскетболният специалист Константин Папазов говори пред медиите, след като стана ясно, че Наско Сираков е новият мажоритарен собственик на Левски. Тити обяви, че се задава най-хубавият период в историята на "сините".

"Хората, които спасиха Левски са тези, който до 14 март събраха необходимите пари. Левски има велика общност. Левски има по-голям потенциал, сигурен съм. Застанете твърдо зад Наско, той ще оправдае доверието. Залагам си главата. Това ще бъде най-хубавият период в Левски. От Ада в синия Рай.
Създаваха се митове и легенди. Това са митове, защото всеки един го е страх да има авторитет, който да ръководи, дори авторитарно. При събличането на Ивайло Петев можеше да стане мегаскандал, Наско е знаел, че ще бъде провокиран. Имал е воля да стисне зъби. Той може да излезе и срещу 10 души за своята чест. Наскоро един човек се опита да го направи за резил, но не успя. Няма значение кой е.
Цветомир Найденов обяви новия спонсор на Левски
Цветомир Найденов обяви новия спонсор на Левски
Сираков щеше да бъде 100% в бъдещето на Левски, каквото и да се беше случило. Той беше зад мен от първия ден, казвам го. Аз съм открит човек, вдигам на всеки. Искам към тези 10-15 хиляди души, които са активни, да се присъединят и другите левскари. Дойдох пеша, защото колата ми е на наказателния паркинг. Ако Левски спечели Купата на България, спирам да карам на червено", каза Тити пред репортерите.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички