Тони Здравков: Нямам идея кой е Онженда, Ренан не е дал въпросното интервю в Бразилия

Старши треньорът на Лудогорец Тони Здравков похвали тима си след първата за 2019 година победа. Българският шампион надигра унгарския Хонвед с 4:2 в Турция. Здравков изрази задоволството си от видяното в предни позиции, като призна, че тимът му притежава необходимото качество, за да бележи често. Наставникът на “орлите” заяви, че не знае кой е спряганият за трансфер в Разград Ервен Онженда, и изрази увереност, че думите на Ренан пред бразилските медии не са негови.

“Оползотворихме много от положенията, които създадохме. Много съм доволен от това. Имаме класа в нападение, но просто много често ни липсва концентрация и подценяваме ситуацията в предни позиции. Днес се видя, че можем да бележим. Грешките в защита винаги са колективни. Когато един отбор допусне гол, то е колективна. Не може да виним бранител или вратар”, заяви старши треньорът на седемкратния шампион на България.

“Нямам идея кой е Онженда. В състава имаме достатъчно качествени футболисти и няма да е болка, ако не привлечем нов играч. Имаме наши набелязани цели, но нищо не е на всяка цена. Ще купуваме само ако ще повишим качеството на отбора. На този етап развитие със Серкан няма. Ако успеем да го вземем сега, добре. Ако не - на лято. Познавайки Ренан, не вярвам тези думи в бразилския печат да са негови. Други хора са ги изрекли”, каза ще Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти