“Канарчетата” умуват над последната оферта от Разград

“Канарчетата” умуват над последната оферта от Разград

Лудогорец е дал на Ботев (Пловдив) финалната си оферта за Серкан Юсеин, твърди “Меридиан Мач”. Както е известно, халфът подписа предварителен договор с “орлите” от лятото, а за да дойде още сега при шампионите, те трябва да платят пари за правата му. Според неофициални информации първите две оферти, които “зелените” са пратили - за 50 000 и след това за 100 000 лева, не са били одобрени в Коматево. Последното предложение вече е факт и ако тази седмица от Ботев не дадат отговор дали го приемат, от Лудогорец няма да правят повече оферти. А това ще означава, че Серкан ще остане при “канарчетата” до края на сезона.

“Жълто-черните” вече обявиха, че макар 22-годишният халф да има договор с друг клуб, то той ще играе в мачовете до края на сезона, ако Ботев и Лудогорец не успеят да се договорят за трансфера още сега.

Реално погледнато за Антони Здравков няма да е чак такъв проблем, че няма да разчита на Серкан сега. Той има изобилие от вътрешни халфове - Светослав Дяков, Яцек Горалски, Анисе Абел, Мей Махлангу, Густаво Кампаняро и Лукас Саша, който е използван по-често като десен защитник. Почти сигурно поне един от тях ще напусне Лудогорец. Най-трудна изглежда ситуацията с Махлангу, който не може да премине в отбор от първенство, което се провежда в цикъл “есен-пролет”, защото вече има срещи за Динамо (Букурещ) и разградчани.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти