Гледай на живо

Финал за Купата на БФС: Септември (U16) - ЦСКА - София (U16)

Здравков обяви двете основни цели пред Лудогорец в Турция

Здравков обяви двете основни цели пред Лудогорец в Турция

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков обяви след поражението с 1:3 от Ботошани, че целта на лагера в Турция е играчите да направят добра физическа подготовка и да подобрят концентрацията пред гола.

“Че опира до резултат - опира. Защото една победа дава самочувствие. Но сме съвсем в началото подготовката. Сега е пети ден. Видяхте, че в защитния ни вал имаше хора, които почти никога не са играли в защита. Отборът се стара, даде почти максимума от възможностите си в момента. Краката тежат. Допуснахме грешки, но и създадохме много положения.

Включването на Анисе не е риск. Той е готов. Здрав е, но му липсва футболното. Дяков не е риск, а беше централен защитник принудително. Не плануваме да играе там. Горалски пък извади рамо при едно единоборство”, коментира Здравков, който каза какви са основните цели на орлите в Турция.

“На първо място ще наблегнем на пропуските пред противниковата врата плюс да се подготвим физически. Футболистите имат качества, знаят да играят футбол и да бележат, но трябва да подобрим концентрацията”, каза наставникът на орлите.

Също така той коментира представянетто на каращия проби Рибейро и голямата бройка вратари.

“Рибейро е от съвсем скоро при нас. Показа, че има качества, знае да играе футбол, но дали ще ме убеди да остане, зависи изцяло от него.

Колкото повече вратари, толкова по-добре. Когато разполагаш с повече добри футболисти и вратари, не е излишък. Когато Стоянов се възстанови, конкуренцията ще стане още по-голяма.

Галин Иванов е добър футболист, но никога не е стояло на дневен ред да го привлиичаме в Лудогорец. Той чака трансфер в чужбина”, добави Антони Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички