Любо Ганев вече работи под пара

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който беше упълномощен от Данчо Лазаров да ръководи централата до Общото изборно събрание на 13 март, от днес официално встъпи в длъжност.

Инициативният комитет: Постигнахме основните цели, но нашата работа тепърва започва
Инициативният комитет: Постигнахме основните цели, но нашата работа тепърва започва

51 Общо събрание на федерацията по волейбол в Казанлък Новите шефове искат одит на федерацията
Новите шефове искат одит на федерацията

Още в първия си ден като ръководител на родния волейбол Ганев успя да привлече спонсор, както и да се запознае с финансовото състояние на БФВ.

51 Общо събрание на федерацията по волейбол в Казанлък

Той е върнал на работа уволнен от Лазаров.

51 Общо събрание на федерацията по волейбол в Казанлък

 

„Да, мога да потвърдя пред вас, че федерацията днес получи дарение от 20 000 лева от фирма, която засега не желая да назовавам. Очаквайте и в бъдеще да привличам спонсори за родния волейбол, за да се помага за развитието му. Знаете колко много връзки имам навсякъде и ще се възползвам от това“, коментира Ганев пред БЛИЦ.

„Днес се запознах с финансовото състояние на Федерацията, включително и с паричните възнаграждения на всеки от служителите. След получените правомощия от Лазаров да управлявам централата, вече имам достъп до всичко в БФВ“, обясни новият ръководител на родния волейбол.

„Също така мога да съобщя, че от днес отново на работа във Федерация е Стефан Чолаков – тийм мениджърът на мъжкия ни национален волейболен отбор, който през годините си изпълняваше отлично задълженията и ще продължи да работи с нас“, добави Ганев.

Още от Волейбол

Виж всички