Солскяер: Резултатите ни напоследък са доказателство за качествата на този отбор

Солскяер: Резултатите ни напоследък са доказателство за качествата на този отбор

Победите над Сити и Тотнъм, при отсъстващи някои титуляри, са знак за стъпка в правилната посока от страна на Манчестър Юнайтед, заяви мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер.

"Преминахме през много труден период, в който получихме контузии и формата на отбора не бе задоволителна. Резултатите са чисто доказателство за качествата на отбора ни, но пък ние винаги сме вярвали в това, което можем да правим на терена. Виждам как тренират момчетата всеки ден и съм добре запознат с отношението им към този процес, така че не съм бил притеснен в нито един момент.
"Разбира се, за трофеи е нужно и постоянство. Този млад отбор трябва да се научи как да печели дори в моментите, когато не се намира в най-доброто си състояние. Не всеки ден се чувстваш в перфектно състояние за игра. Това обаче е нещо, което се учи с времето. Мисля, че постоянството ще се появи при нас в рамките на следващите две години, а защо не и до края на сезона", заяви Солскяер.

Един от големите отсъстващи през последните седмици е френският полузащитник Пол Погба.

"Нека първо се възстанови напълно и влезе във форма, пък тогава ще мислим как да го върнем на терена. Със сигурност обаче той ще играе често. Пол е един от най-добрите футболисти в света и аз се радвам, че той скоро ще играе отново", добави Солскяер.

Още от Футбол свят

Виж всички