Енгибаров: Залагаме само на млади българи, това е верният път (видео)

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров коментира след поражението с 0:2 от Левски на “Герена”, че правилният път на развитие е този, който налага неговият тим.

“От тези мачове можем да трупаме опит и самочувствие. Залагаме само на млади футболисти и българи. Това е политиката на клуба. Със скъпи чужденци доста по-лесно се случват нещата. С млади български футболисти е по-трудно, но това е верният път”, коментира Енгибаров.

"И друг път съм казвал, че трудно се играе на "Герена. Мисля, че със скъпи футболисти се играе по-лесно. Мисля, че във фаза атака можеха да стават по друг начин нещата. Гъргоров и Илия Димитров са ключови за нас. Футболисти като Гъргоров, Георги Илиев и Мартин Камбуров вече са на изчезване,  те са богатство за българския футбол. Младите могат само да трупат знания от тях. Имаме крещяща нужда от свежа кръв, всичко е въпрос на преговори и клубна политика. Няма да взимаме чужденци, а младите играчи, които играха днес трябва да бъдат щастливи. Тези сблъсъци ги прави по-силвни", сподели Енги.

Още от БГ Футбол

Виж всички