Хубчев: Вътрешно съм страшно щастлив човек - естествено, че мислим за купата

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата с 1:0 над Черно море в турнира за Купата на България.

"Първите ми впечатления са, че победихме с голямо желание. Чисто футболните неща бяха малко, но в този турнир продължаването ни и е оправдано. Статичните положения са част от футбола, не сме обръщали специално внимание на тях. В мача за първенство беше същото - имахме три положения, вкарахме и трите. Днес се получи пак така. Накрая можехме да стигнем и до втори гол, но младите момчетата са под напрежение. Вътрешно съм страшно щастлив човек, че играем така. Зная какви инжекции им бият, какви болки имат, Дени Алар накрая не можеше да ходи. Голямо благодаря на тия момчета. Най-важното е да вземем следващия мач, с цената на всичко, много е важно.
Няколко от момчетата вече имат 20 мача през сезона, заслужават уважение. Трудно е, окей. Вие мислите ли, че някой в Левски е преставал да мисли въобще за трофея. Или в ЦСКА. Не си го представям. Концентрираме се върху следващия мач, няма кой да позволи да не мислим за купата. Клубът е структуриран доста професионално, имаме скаутски отдел, ще опитаме да се подсилим по най-добрия начин, ако е възможно. Не мога да кажа конкретно, зависи какви хора ще се намерят, но това не ме интересува в момента. Левски лесен мач не е изиграл, откакто аз съм тук. Без значение от резултата. Ники Михайлов? Нека оставя това в кухнята на клуба", каза Хубси след мача на "Герена".

Още от БГ Футбол

Виж всички