Райнов: Имаме цел - първо място и Купата

Голмайсторът на Левски в днешния мач с Черно море - Мартин Райнов призна, че срещата с “моряците” е била доста трудна, но със задружни сили “сините” са стигнали до ценния успех в 1/8-финала от турнира за Купата. Райнов реализира единственото попадение за успеха с 1:0 на Левски над Черно море.

“Беше един от най-трудните мачове за нас. Знаехме, че нямаме право на грешка. Черно море ни затрудниха, но мисля, че се справихме и тази победа е за цяла “синя” България. За мен този гол е много сладък. Във всеки мач мислите ми са, че трябва да вкарам гол. Днес имах шанса, топката дойде в мен и вкарах гол. Ние сме един отбор. В някой мач нападателят вкарва гол, в друг - защитник, но това няма значение за нас. Всички си помагаме и стояхме близо един до друг. Бяхме агресивни и се справихме добре”.

“Ако искаш да спечелиш Купата, трябва да победиш всеки един отбор. Нямам предпочитания. Имаме цел - първо място и Купата. Играем и за Купата, и за първенството на 100%. Чувствам се добре физически и съм готов за мача в неделя. Имахме разговор за договора, но не искам да коментирам темата. Моето желание е да остана в Левски“.

Още от БГ Футбол

Виж всички