Ван Дайк: Горд съм, че попаднах в компанията на двама от най-великите в играта

Ван Дайк: Горд съм, че попаднах в компанията на двама от най-великите в играта
Сестрата на Роналдо отвърна на Ван Дайк: Кристиано вече се връща от там, накъдето ти си тръгнал
Сестрата на Роналдо отвърна на Ван Дайк: Кристиано вече се връща от там, накъдето ти си тръгнал

Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк, който завърши на второ място в подреждането за "Златната топка", използва социалните мрежи, за да разкрие мислите и чувствата си след вчерашната церемония в Париж. В своето обръщение холандецът поздрави Лионел Меси и изрази възхищението си към него и Кристиано Роналдо. Вчера Ван Дайк се пошегува по темата с отсъствието на португалеца, което явно не бе разбрано от сестрата на CR7, която отговори злъчно на звездата на Ливърпул. Ван Дайк не влезе в полемика, но демонстрира уважението си към "двама от най-големите в играта". Освен това бранителят сподели, че е горд от постигнатото през последната година.

"Беше огромна привилегия да присъствам на връчването на "Златната топка" за 2019 година. Бях поласкан от топлия прием, който получих в Париж. Бих искал да благодаря на всички, които ни накараха да се почувстваме толкова добре приети.

Първо, бих искал да поздравя Лионел Меси за спечелването на историческата шеста "Златна топка". Както казах и по време на церемонията, важно е да отстъпиш назад и да се възхитиш на величието, когато то е пред теб. Поздравления за поредната невероятна година.

В личен план за мен беше чест да бъда номиниран и съм изключително горд да завърша на второ място и да попадна в компанията на двама от най-великите футболисти, които някога са играли - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Насладихме се някои добри битки през тази година и се надявам да има още много такива в бъдеще.

Горд съм от пътя, който извървях. Надявам се, че той може да вдъхнови другите да вярват в себе си и никога да не се отказват от мечтите си. Гладен съм за още повече успехи и ще работя толкова здраво, колкото е възможно, за да продължа да се развивам и да се стремя към най-доброто.

Досега 2019-а беше страхотна, но нищо от това нямаше да бъде възможно без любовта и подкрепата на семейството ми. Благодаря, че винаги сте до мен. Трябва също така да благодаря на всичките си съотборници в Ливърпул и националния отбор.

Накрая бих искал да благодаря на всички във футболния свят, които ми изпратиха съобщения в знак на подкрепа. Това означава много за мен и семейството ми".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички