Пирин с 10-дневен лагер в Турция, очаква труден мач срещу Лудогорец

Пирин с 10-дневен лагер в Турция, очаква труден мач срещу Лудогорец

"Предстои ни доста труден мач, вече ги наблюдавах, това е изключително енергичен отбор с няколко доста опасни футболисти", каза на пресконференция днес новият мениджър на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни преди двубоя от Втора футболна лига срещу Лудогорец II в понеделник в Разград.

"Ние подхождаме към всеки съперник с респект, но отиваме там с увереност и убеденост", допълни той.
Погледът на отбора е обърнат към предстоящия мач, победата от събота над Струмска слава е оставена в миналото, стои като въпрос дали може да се постигнат две поредни победи.

След срещата миналата събота има футболисти с оплаквания, които тази седмица са пропуснали тренировки. В оставащите тренировъчни дни преди мача ще се прецени състоянието им и ще се определи подхода и групата за мача.

Северноирландецът Уорън Фийни води "орлетата" от по-малко от две седмици, а първият мач под негово ръководство донесе победа за клуба.

"Играчите започват да разбират какво искам от тях, но сме много далеч от това, което искам да бъдем", каза новият мениджър на Пирин.

По думите му състезателите се представят добре в тренировъчния процес, показват правилното отношение, а това, което новият наставник иска от тях е то да бъде сериозно и професионално.

Днес стана ясно, че зимната подготовка за Пирин започва на 3 януари и ще бъде на два етапа. Тя ще продължи три седмици в Благоевград на местен терен с изиграване на една контрола в края на този период. След това ще има лагер в Турция, който ще продължи около десет дни, в което време ще се проведат три контролни срещи.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти