Гризман: Отношенията ни с Меси само могат да се подобрят

Лятната придобивка на Барселона Антоан Гризман не скри, че не е толкова близък с голямата звезда Лионел Меси. “Аз всъщност съм доста свит и имам проблем да започвам разговор с други хора. Не съм от тези, които започват разговорите. Доста съм срамежлив. Луис, Лео и аз се познаваме. Вечеряли сме заедно и нашите отношенията само могат да се подобрят”, заяви френският стрелец в интервю за сайта на ФИФА.

“Меси? Такъв футболист няма да видим в следващите 40 години. Можем единствено да се наслаждаваме на неговия футбол. Дали аз като съотборник, треньорът или зрителите, всички му се наслаждаваме, защото той прави невероятни неща”, довери той.
“Не напуснах Атлетико, за да спечеля Шампионската лига или за да спечеля повече трофеи. Дойдох в Барса, за да се науча на нов игрови стил, да се приспособя към нова футболна философия и да науча нови неща на личностно ниво. Целта наистина беше да науча нов игрови стил в клуб, който разбира футбола по различен начин. Няма съмнение, че Атлетико може да спечели титлата в Испания или Шампионската лига във всеки един момент”, каза още Антоан Гризман.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти