Конър Макгрегър преговаря за двубой с Каубоя

Конър Макгрегър преговаря за двубой с Каубоя

Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се връща в UFC заради парите и предполагаемият двубой с Доналд Серони - Каубоя вероятно ще се случи. Дългоочакваното завръщане на ирландеца в UFC е насрочено за 18-ти януари. Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено. Мениждърът Оди Атар обаче сподели, че преговорите са обещаващи.

"Бих казал, че напредваме с преговорите. Срещнахме се с неговия отбор и поддържаме добра комуникация. Надявам се да можем да обявим битката в близките седмици."

Самият Макгрегър беше споделил преди време, че иска да се бие 3 пъти през 2020-та. Атар подкрепи желанието на своя боец и заяви, че то не идва от нуждата от още пари, а по-скоро "The Notorious" иска да бъде активен и да докаже, че е най-добрия.

"Вижте в периода, в който печелеше битки - тогава той се биеше често. Не се биеше по веднъж в годината, биеше се по-често и беше активен. Вече не му се налага да се бие за пари. Той се стреми към величие и си мечтае за неща, които никой друг не би постигнал. И сега той отново прави точно това."

Макгрегър не е стъпвал в октагона, откакто бе победен от настоящия шампион в леката категория, Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018-та.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти