Енгибаров: Не стоим чак толкова зле, но губим заради индивидуална класа

Енгибаров: Не стоим чак толкова зле, но губим заради индивидуална класа

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров обяви след поредното поражение в първенството, този път с 0:1 от Славия, че основната причина за загубите е индивидуалната класа на футболистите.

“Този мач го загубихме заради индивидуална грешка. Като цяло съм доволен от отбора. Славия не ни надигра. Последните минути пазеха резултата, дръпнаха се дълбоко в тяхната половина, бавеха времето. В атака създадохме положения, но не ги вкарахме. Като не отбележиш, няма как да победиш.

Проблемът не е психологически. Момчетата имат желание и хъс, но всичко опира до възможности. Бих казал, че губим мачовете от индивидуалната класа на футболистите.

Налага се постоянно да правим смени, защото имаме контузени и наказани. Нямаме дълбочина. Вижда се, че нашият отбор не стои чак толкова зле, но малко не ни достига. Това е от индивидуалната класа. Ако везмем по-опитни на полусезона, нещата може да се променят.

Всеки мач е важен и финал за нас. Ако ръководството счита, че аз съм причината за тези резултати, винаги ще си тръгна. Но мисля, че нещата не стоят така. Имам добра комуникация с ръководството, те са реалисти”, каза Енгибаров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти