Фен шопът на Етър отваря врати, Иван Петков ще раздава автографи

Фен шопът на Етър отваря врати, Иван Петков ще раздава автографи

Утре фен магазинът на Етър ще отвори врати промоционално, а съвсем скоро – и за постоянно. От 16 ч. в сряда той ще работи и ще продава както артикули, така и билети за мача на етърци срещу ЦСКА-София.
„Фен магазинът в най-скоро време ще бъде отворен за постоянно. Но стартът му е още утре преди срещата. Ще работи и като билетна каса за двубоя, ще се продават и дребни артикули.

За мача не успя да стане основната екипировка – анцузи, тениски, фланелки, шуби. Още тази седмица те ще бъдат брандирани с емблемата на Етър и скоро магазинът ще функционира напълно. Но за мача фен магазинът ще отвори и ще предлага артикули. Нападателят Иван Петков ще бъде там от 17 ч. нататък и ще раздава автографи“, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Със заповед на общината утре от 12 ч. се затварят улиците около стадиона. На ул. „Филип Тотю“ е предвиден паркинг за феновете на ЦСКА-София, на игрището до Спортния диспансер е паркингът за феновете на „Етър“.

Касата работи днес и утре от 9 до 18 ч., в сряда от 16 ч. се отварят и втората северна каса, и тази във фен магазина, а от 12 ч. – от южната страна на комплекса. Билетите са на цена от 12 лв., а децата до 10 години ще влизат безплатно с придружител.

Още от БГ Футбол

Виж всички