Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

КПБП, Сдружението и Bultras с декларация срещу Ангел Палийски

КПБП, Сдружението и Bultras с декларация срещу Ангел Палийски

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Обединени фракции BULTRAS и Сдружение ПФК Ботев отново скочиха срещу бившия президент на клуба Ангел Палийски, който в момента е член на Съвета на директорите. Екипът на Sportal.bg публикува позицията им без редакторска намеса:

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив с декларация:

Уважаеми Ботевисти, скъпи приятели,

Отново е време да защитим интересите на любимия ни „Ботев“ Пловдив, да направим всичко по силите си, за да стане той нормален клуб, да се върне у дома - на стадион „Христо Ботев“ и с действията си да гарантираме запазването му като общинска собственост и ползването му от вековния ни клуб. Ако бъдем обединени, силни и настоятелни, това ще се случи.

Отново обаче около съдбините на клуба и „Колежа“ се появява фигурата на вечния спасител. Човекът, дал безброй обещания на изстрадалите фенове, всички до едно неизпълнени, за да се настани в любимия ни клуб, след като беше изгонен от предишния собственик. Участникът в разпределянето на търговските площи на стадиона между шепа хора. Идеологът на скритата приватизация, на развалянето на концесията и преминаването на стадиона и съседни общински имоти в частни (и неговите) ръце, човекът, който, като Изпълнителен директор на ПФК “Ботев“ АД поиска разваляне на концесията още на 24.10.2016 год. с официално писмо до Община Пловдив, с идея за заграбването на терена чрез закупуването му от частна фирма.

 

Време е да му напомним, че е нежелан и да му заявим, че отдавна не вярваме на празни обещания и откровенни лъжи.

Време е да му напомним какво е нашето отношение към него изразено още на 23.07.2018 г. с изрична позиция на организираните привърженици:

„Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!

Всички помним, как бяхте избран от Сдружение „ПФК Ботев“ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.

Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на „Ботев“ Пловдив. А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.

Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на „Ботев“ Пловдив!

 

Затова ние, Сдружение ПФК „Ботев“ , „Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив и Обединени фракции „Бултрас“ настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба. Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от „Ботев“ Пловдив“.

Г-н Палийски, позицията ни, не се е променила. Не се намесвайте в делата на „Ботев“ Пловдив, отивайте си!

Колкото да се напъвате да чистите името си с изявления на политици и на Вашите лакеи, за нас Вие сте персона нон грата!

Бъдещето на любимия ни „Ботев“ Пловдив няма цена и никой никога няма да ни купи!

Само „Ботев“!

Сдружение ПФК „Ботев“

Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив

Обединени фракции „BULTRAS”".

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти