Рендон дебютира с 2 от 2 за ЛА Ейнджълс

Рендон дебютира с 2 от 2 за ЛА Ейнджълс

Мегамилионната придобивка на Лос Анджелис Ейнджълс Антъни Рендон даде обещаващо начало на новия период в своята кариера в МЛБ. Шампионът за 2019 г. с Вашингтон Нешънълс, привлечен през зимата като свободен агент в Анахайм със 7-годишен договор за $245 млн., дебютира за новия си тим тази нощ в спаринг срещу Синсинати Редс (7:3) от пролетните тренировки.

На ст. "Диабло" в Темпе, Аризона, Рендон батира 2 от 2 с RBI и отбелязана точка и изигра три ининга в защита. Третият бейзмен беше поставен под №3 в реда на "ангелите", между №2 Майк Траут и №4 Шохей Отани. Двамата също се включиха в игра за първи път от началото на предсезонната подготовка, както и други две от звездите в състава – №5 Джъстин Ъптън и №6 Алберт Пухолс.

"Определено е вълнуващо – коментира 29-годишният Антъни. – Опитваме се да видим как ще се получи през годината. Трябва да свикнем един с друг. Опознавам обстановката в дъгаута, наблюдавам навиците на момчетата. Не искам да се пречкам на никого."

Рендон, който през миналата година завърши с върховите в лигата 126 RBI и личен рекорд от 34 хоумръна в редовния сезон, получи персонална похвала от мениджъра на Ейнджълс Джо Мадън: "В момента той е един от най-добрите хитъри в играта. В почти сто процента от случаите батира страхотно. Той е един от онези пичове, които могат да се справят с добрите питчери. А това не може да се каже за всеки."

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти