Тони Фъргюсън има най-много оръжия в всички в UFC?

Тони Фъргюсън има най-много оръжия в всички в UFC?

Еди Браво вярва, че оръжията на Тони Фъргюсън ще създадат много проблеми в клетката за Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се бият за безспорната титла в лека категория в главната битка на UFC 249 през април в Бруклин. Това е една от най-чаканите битки в ММА, която се разпадна цели 4 пъти в миналото. Браво беше гост в подкаста на Джо Роугън и сподели, че неговия боец се бори цял живот и ще търси събмишъни във всеки удобен момент в срещата с непобедения боец от Дагестан. Ето какво сподели Браво при Роугън за предстоящата битка между Хабиб и Тони:

"От дълго време се готвим за битка с Хабиб. Винаги се готвим за най-лошия сценарии и Хабиб е точно такъв. Той най-вероятно е най-добрия борец в историята. Нурмагомедов е едно от най-трудните предизвикателства в ММА. Той е непобеден и без съмнение е един от най-добрите в историята. Трябва да знаете, че сме гледали всички негови битки и има някои, в които той не изглежда класически Хабиб. В битката с Тибау, Хабиб не успя да я пренесе на земя. Има някои битки, в които Хабиб изглежда като човек. Може да видите и в битката срещу дос Аньос, че той не успя да направи това, което направи в предишни битки. Хабиб не успя да мине през гарда на Рафаел и той беше доста труден за събаряне.

Тони се е борил през целия си живот. Има много голяма разлика в уменията на Тони и Макгрегър в борбата. Тони ще опитва D’Arce от всякакви позиции. Хабиб трябва да внимава с това. Хабиб има моето уважение на 1 милион %, но Тони има толкова много оръжия. Фъргюсън най-вероятно има повече оръжия от всеки един в историята на UFC. Тренираме здраво с Тони и ще заведем Хабиб на непознати територии. Имаме много капани, които го чакат. Знаем, че той иска битка на земя, а там ние сме приготвили капани. Има всякакви видоде клопки, за които никой не знае. Ние не говорим за тях, но работим над това известно време."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички