Борислав Крачанов: Показахме воля и се измъкнахме в труден момент

Борислав Крачанов: Показахме воля и се измъкнахме в труден момент
Казанлък надделя над Славия в НВЛ-жени
Казанлък надделя над Славия в НВЛ-жени

Волейболистките на Казанлък победиха като гости Славия с 3:2 гейма в мач от 11-ия кръг на НВЛ-жени и записаха 7-а победа в първенството, като отново се върнаха на 5-а позиция в класирането. Старши-треньорът на "розите" Борислав Крачанов изрази задоволство пред BGvolleyball.com от крайната победа, но заяви, че очакванията са били за по-категоричен успех.

"Очакванията ни за мача бяха по-различни. Очаквахме да победим Славия по-категорично, след като преди няколко дни ги надиграхме стабилно в Казанлък. Днес бяхме по-разпиляни. Може би и пътуването преди двубоя си оказа влияние, защото се получи така, че от буса направо влязохме в залата. Излязохме уплашени, но хубавото е, че успяхме да се измъкнем в труден момент. Спечелихме мача и това е най-важното".

"За нас всяка една победа ни дава все по-голяма увереност и момичетата почват да си вярват повече, а и да показват на какво са способни. Победите - това е отплащането на големия труд, който те хвърлят по време на тренировките в залата. Колкото по-често бием и по-категорично, толкова те по-уверени ще станат и още по-добре ще стоят те на самия терен".

"Сега предстои третият допълнителен турнир от НВЛ-жени, който за нас е важен, тъй като победим ли продължаваме да вървим във възходяща посока. Имаме да връщаме на Димитровград (Раковски) и съответно гоним победа в мача. Също така се надявам да излезем малко по-уверени срещу Левски и да се опитаме да се противопоставим максимално".

Още от Волейбол

Виж всички