"Сините" с важно съобщение до феновете

"Сините" с важно съобщение до феновете

Ръководството на Левски излезе с много важно съобщение до привържениците относно начините за подпомагане на клуба. На "Герена" са получили сигнали, че неизвестни лица се опитват да се облагодетелстват от създалата се ситуацията и събират пари от името на клуба.

 

Ето цялото съобшение на "сините":

"Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

Левски събра над 763 хил. лв. за 15 дни, приходите са над 500 хил. лв. (ето откъде са парите)
Левски събра над 763 хил. лв. за 15 дни, приходите са над 500 хил. лв. (ето откъде са парите)

ПФК "Левски" получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на оргазнизираните привърженици!Единственият и официално обявен от ПФК "Левски" метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: www.levski.com

Павел Колев обяви името на най-големия дарител на Левски, разкри и сумата
Павел Колев обяви името на най-големия дарител на Левски, разкри и сумата

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката "Левски" достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК "Левски"!ПФК "Левски" Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любмия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти