Викнаха звезда на ЦСКА 1948 в националния отбор, клубът няма да го спира

Викнаха звезда на ЦСКА 1948 в националния отбор, клубът няма да го спира

ЦСКА 1948 получи повиквателна за своя вратар Даниел Наумов, който е поканен от националния селекционер Георги Дерменджиев за приятелската среща с Беларус в София (26 февруари), съобщава сайтът на "червените". Столичният клуб няма да прави спънки на своя футболист в името на интересите на българския футбол.

Датата не е от официалния календар на ФИФА, а по програма ЦСКА 1948 играе на следващия ден (27 февруари) ключов мач от Втора лига срещу третия Монтана. Това определено ще наруши подготовката на "червените", тъй като Наумов е сред лидерите на тима ни. "Националният тим на България и класиране на европейски финали е над всичко", пишат "червените".

"В тази връзка изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов изпрати писмо до и.д. президента на БФС - г-н Михаил Касабов. В него клубът ни благодари за оказаната чест с Дани Наумов, потвърждава политиката си за развитие само на български футболисти и желае успех на националния тим в предстоящите баражи за Евро 2020. Успех и на Дани! Вярваме, че скоро и други футболисти на ЦСКА ще получат признание в националните отбори", добавят от ЦСКА 1948.

Още от БГ Футбол

Виж всички