Пешев: Задачата на ръководството е да се задържим в efbet Лига

Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев говори преди първия мач от втория полусезон на тима в efbet Лига срещу Славия. Той заяви, че задачата на ръководството е отборът да се задържи в елита.

10 Пресконференция на Петър Пешев за сезона на Арда

"При двата лагера, които направихме се готвихме в доста добри условия. Направихме една контрола с Ботев (Гълъбово), в която играчите се представиха добре. Резултатите в Турция не бяха задоволителни, но отборът се представи добре. Постигнахме това, което щабът бе запланувал. Надявам се днес да покажем една добра игра и да се поздравим с победа, защото Славия са клуб с традиции и ще ни бъде трудно да вземем победата", започна Пешев.

"Със селекцията приключихме. Евентуално може да отстъпим един футболист. Започваме да мислим за лятна селекция", добави още той.

"Започнахме ремонт на терена, който ние финансираме. Ще сме готови за новия сезон с терена и осветлението. От новия сезон ще имаме изключително добри условия на нашия стадион. Община Кърджали ще избере изпълнител за осветлението и остава да се подпише договор. В случая ще ни забави изграждането на естествения терен. Нашите планове са, ако е добро времето около 15 март да го засеем. После са нужни 3 месеца да поникне тревата. Намеренията са като свършим с ремонтните дейности да изградим изкуствен терен за школата", разкри президентът на клуба.

10 Пресконференция на Петър Пешев за сезона на Арда

"Създали сме доста добър колектив и мисля че имаме добър отбор. Мисля че сме един от отборите, които изплащат всичко. Мислим да не изпаднем, не за Европа. Не трябва да мислим за шестицата. Все още мислим да се задържим в елита, не за шестицата. Задачата на ръководството е да се задържим в efbet Лига. Ако стигнем до шестицата, ще е един бонус", завърши Пешев.

Още от БГ Футбол

Виж всички