Капитанът на ЦСКА-София подкара съдиите и “червената” атака (видео)

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, който бе изгонен след края на днешния двубой срещу Левски (0:0) обяви, че се извинява за глупаво изкарания червен картон. Защитникът обаче изрази недоволството си от начина, по който реферът Георги Кабаков проведе мача, тъй като доста го е накъсвал. Занев не се изказа ласкаво и за червената атака, твърдейки, че там липсва класа и лидери.

“Имаше повече единоборства. Като желание - ок. Като игра има какво да се желае. Като играят така наречените грандове нивото трябва да е на много по-високо. Но когато ти свирят всяко единоборство, как да стане? Всяко единоборство, падане и охкане се дава фаул и жълт картон. После другите ни изглеждат бързички.

Как да стане интересен двубой, когато ти свирят всяко единоборство. Не знам защо го правят - нарочно ли, или да си направят мача по-лесен?! Футболистите трябва да помагаме на съдиите и да се държим нормално, но да стане мъжки двубой, а не да се свири всяко единоборство”, каза Занев, който се извини за червения си картон след края на двубоя и поиска хората в атака да демонстрират лидерски качества.

“Мисля, че сме по-добър отбор, но не си вкарваме положенията. От това страдахме и на подготовката.

Като цяло създадохме доста положения, но ни липсват последния пас и последния завършващ удар. Липсва ни класа.

Явно трябва и в предни позици някои хора да проявят лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но няма шанс пред гола. Можем само да се надяваме, че ще започне да вкарва.

След точките, които загубихме срещу така наречените по-слаби отбори, можем да наваксаме само в дербитата, но днес пореден хикс”, допълни капитанът на червените, който не спести похвали за младия Валентин Антов.

“Антов има голямо бъдеще. Интелигентен футболист, не се главозамайва, влага се във всяка тренировка, това е бъдещето на българския футбол. Вальо се представя добре, има израстване. Да се надяваме, че ще го видим в националния отбор”, пожела си Занев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти