Ето с колко пари разполага Левски в момента - сумата ще стигне само до края на месеца

Ето с колко пари разполага Левски в момента - сумата ще стигне само до края на месеца

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри с каква сума разполага към момента в касата на клуба. В момента парите, с които “сините” разполагат с 200 000 лева. Голяма част от тях обаче ще бъдат изхарчени по организацията на мача с ЦСКА-София, както и по текущите разходи по функционирането на отбора. Сумата, която трябва да бъде превеждана към НАП пък е 143 000 лева.

Павел Колев: Възможно е да продадем играчи, няма вариант да не доиграем сезона
“200 000 лева имаме в сметката в момента, голяма част от тях ще бъдат изхарчени около организацията на мача с ЦСКА-София, а имаме и доста режийни. В края на месеца приключваме с финансовите средства, които имаме в момента. Все още никой официално не се е свързал с нас да предложи спонсорски договор. Ако пълним стадиона във всеки мач, е добър приход. Продажбата на футболисти също е възможност”, каза Колев в ефира на “Дарик”.

"Закупуване на абонаментни карти е един от вариантите да се подпомогне. Ще стартираме и дарителска кампания за стабилизиране на ситуацията. Нямаме все още разрешение да го направим в една определена банка, но ще проучим възможността да го направим в други. Има някакви рестрикции наложени към нас, за които ние не знаем", каза още Колев.


"Не виждам изход, ситуацията е патова и не знам как може да се разреши тази сложна позиция. В момента свежи финанси няма как да влизат в клуба и оперираме с това, което имаме, а то е доста ограничено, а това не ни дава много поводи за оптимизъм. В някакъв момент ще опрем и до заплатите на футболистите, което ни поставя в позиция партер. Нямаме никаква информация от собствениците на клуба. Колкото и да искаме да сме честни с всички на много от въпросите нямаме отговори".

Още от БГ Футбол

Виж всички